Dienstverlening

Security Monitoring

Security Monitoring Microsoft Sentinel

Microsoft Sentinel is een geavanceerd beveiligingsplatform dat gebruikmaakt van Artificial Intelligence (AI) en Machine Learning (ML) om bedrijven te helpen hun netwerken, cloudomgevingen en data te beschermen tegen cyberbedreigingen. Het platform biedt een geïntegreerde aanpak voor bedrijfscontinuïteit, incidentresponse en bedreigingsdetectie. Dankzij de combinatie van verschillende beveiligingstools, zoals automatische detectie van bedreigingen, geavanceerde analyse en real-time monitoring, kan Microsoft Sentinel organisaties helpen hun cybersecurityrisico’s aanzienlijk te verminderen.

Onze specialisatie in Microsoft Sentinel biedt bedrijven de mogelijkheid om hun beveiligingsbeheer uit te besteden, zodat zij zich kunnen concentreren op hun kernactiviteiten. Microsoft Sentinel is een geavanceerde beveiligingsoplossing die gegevensintegriteit, -beschikbaarheid en -vertrouwelijkheid garandeert. Door gebruik te maken van onze expertise in deze oplossing, kunnen bedrijven zich verzekeren van een efficiënte detectie en respons op bedreigingen en beter beschermd zijn tegen cyberaanvallen. Onze team van gekwalificeerde experts zorgt voor een snelle en efficiënte implementatie, waardoor bedrijven snel de voordelen van de oplossing kunnen ervaren. Daarnaast bieden wij continu ondersteuning en monitoring, waardoor bedrijven gerust kunnen zijn dat hun beveiliging op het juiste niveau is.

 

OT Cybersecurity

Operational Technology (OT) omvat systemen die worden gebruikt voor het automatiseren van industriële processen, zoals productie-installaties, energiecentrales en infrastructuur.

 

Veiligheid voor OT is van groot belang omdat deze systemen vaak kritieke infrastructuur uitmaken en een groot risico vormen voor de bedrijfsvoering als ze worden aangevallen. Er zijn verschillende manieren waarop OT-systemen kunnen worden beveiligd, zoals het gebruik van firewalls, virtuele privénetwerken (VPN’s) en intrusion detection- en preventiesystemen (IDPS). Het is ook van belang om regelmatig te patchen en te updaten van de software van de OT-systemen en beperken van de toegang tot deze systemen alleen tot bevoegde gebruikers.

Operational Technology

Een belangrijk aspect van de beveiliging van OT is ook het implementeren van een incident response plan. Dit plan beschrijft stappen die moeten worden genomen wanneer een beveiligingsincident plaatsvindt, zoals het identificeren van de oorzaak van het incident, het beperken van de impact en het herstellen van de normale bedrijfsvoering.

Wilt u de kracht van Microsoft Sentinel benutten om uw organisatie tegen geavanceerde cyberbedreigingen te beschermen?

Ons team van specialisten staat klaar om u een op maat gemaakte oplossing te bieden die zowel uw IT- als OT-omgevingen veilig houdt.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een gedetailleerd gesprek over hoe onze diensten uw bedrijf kunnen helpen.

Contact

security monitoring

Scroll naar boven